Corona update

Bij Domicilie heeft het welzijn van onze relaties, opdrachtgevers, medewerkers en naasten de hoogste prioriteit. Tegelijkertijd streven we ernaar om onze service op het niveau te houden dat opdrachtgevers en relaties van ons gewend zijn. Daarom informeren we je graag over de maatregelen die wij nemen om de verspreiding van het virus te voorkomen. 

Welke maatregelen hebben wij getroffen?  

  • Bij ‘fysieke contacten volgen wij de geldende richtlijnen, zoals geen handen schudden, vaak handen wassen, hoesten en niesen in de elleboog en anderhalve meter afstand houden van elkaar.
  • Wij zorgen er de hele dag voor dat ons kantoor extra goed schoon blijft, bijvoorbeeld de deurklinken en oppervlakken wanneer die (zo min mogelijk) worden aangeraakt.
  • Er wordt zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt. Medewerkers op kantoor verspreiden zich zoveel mogelijk over werkplekken.
  • Bij (milde) klachten of ziekteverschijnselen blijven onze medewerkers thuis.

Afspraken 

  • Wij plannen afspraken zoveel mogelijk op afstand. Via een telefonische-, Skype of beeldverbinding.

Wat vragen wij van jou?

Geen inloop in kantoor
Wij verzoeken je om tijdelijk niet spontaan binnen te lopen op onze kantoren. We hebben ruime telefonische openingstijden; je kunt ons ook altijd een e-mail sturen of contact opnemen via onze social media kanalen. 

Afstand en handen schudden
Wij vragen je om tenminste 1,5 meter afstand te houden van onze medewerkers en geen handen te schudden. 

Communiceer open en eerlijk
We verzoeken je om bij twijfel, ziekte of besmetting dit eerlijk met ons te communiceren. Wij kijken graag samen naar een passende oplossing. 

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via 0318 – 672525 of hypotheken@domicilie.nl. Op deze manier beschermen wij met jouw hulp onze medewerkers, opdrachtgevers en relaties. Bedankt voor je begrip en medewerking!