Nieuws

Familiehypotheek vaak interessant voor alle partijen

02-08-2019

Als je een hypotheek wilt afsluiten, denk je er in eerste instantie zelden aan om daarvoor naar je ouders of andere familieleden te stappen. Toch is zo’n familiehypotheek vaak een interessante optie, die voor alle partijen gunstig kan zijn.

Lees verder

Huis verduurzamen: waar begin je?

24-05-2019

Je wilt je huis verduurzamen. Maar waar begin je? Isoleren, zonnepanelen of slimme thermostaat? En wat levert het op? In dit artikel helpen wij je graag op weg!

Lees verder

Samenwonen: wat moet je vastleggen?

10-05-2019

Woon je samen of ga je binnenkort samenwonen? Dan is het slim om je relatie officieel vast te leggen in een samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap. Samenwonen heeft gevolgen voor je financiële situatie.

Lees verder

Een hypotheek bij nieuwbouw: hoe zit het?

11-03-2019

Heb jij je oog laten vallen op een mooi nieuwbouwproject? We leggen je graag uit waar je rekening mee moet houden bij de financiering van een nieuwbouwwoning.

Lees verder

De overwaarde van uw woning benutten, hoe doet u dat?

19-02-2019

Flink meer geld gekregen voor uw oude huis dan de hoogte van uw hypotheek? Dan beschikt u over een overwaarde. Benieuwd wat u met die overwaarde kunt doen? Wij zetten zes mogelijkheden op een rij.

Lees verder

Hypotheek en scheiden, hoe gaat dat in zijn werk?

03-01-2019

Er komt veel kijken bij een scheiding. Niet alleen emotioneel, maar ook financieel. Bezit jij samen met je (ex-)partner een huis met een hypotheek? Wij leggen je uit waarmee je te maken kunt krijgen.

Lees verder