Wij gaan uit elkaar

Het besluit is genomen: jullie gaan uit elkaar. Je moet dan ineens veel keuzes maken en allerlei praktische zaken gaan regelen. Wil je blijven wonen in jullie koophuis? Dan kunnen wij je helpen met het regelen van de hypotheek.

Door je financiële situatie in kaart te brengen zullen we bepalen of je de hypotheek alleen kunt dragen. Hierbij moeten we rekening houden met te ontvangen en/of te betalen alimentatie. Deze afspraken worden vaak vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. In het convenant staan ook afspraken over de verdeling van ander vermogen en de verdeling van opgebouwde pensioenen. Voor de kinderen wordt er een ouderschapsplan opgemaakt. Alle afspraken hebben invloed op jouw financiële situatie. Wij bekijken daarom graag het convenant voordat deze definitief wordt getekend.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een vrijblijvende afspraak

Een mediator

Wij raden je aan om een mediator in te schakelen. Een mediator zorgt voor overzicht en begeleidt je het gehele traject. Wij werken samen met Anneruth Duiker van in2mediation in Ede. Vanaf 2007 is Anneruth werkzaam als scheidingsbemiddelaar. Zij bezit alle capaciteit om je op een respectvolle manier door het scheidingsproces te leiden.

 logo in2mediation.png                                                                                            180802-013-300x300.jpg